راهنمای انجام عایق کاری صوتی- سلام، امروزه در بسیاری از منازل، برای بزرگتر نشان دادن محیط خانه، دیوار های داخلی را حذف می کنیم. همزمان با این کار، آشپزخانه ها را از وسایل پر سر و صدا، پر می کنیم یا در اطاق نشیمن، یک سیستم صوتی و یا سینمای خانگی می گذاریم. صدا و همهمه یکی از مشکلات زندگی پر مشغله امروزی شده است.

در همچین شرایطی جای تعجب ندارد اگر انسان به دنبال اندکی آرامش باشد و این در حالی است که آلودگی های صوتی، یکی از مشکلات عمده بشر شده است. قطعا آلودگی صوتی به اندازه وجود میکروب در هوا آزاردهنده نیست. ولی خواب ما را بر هم می زند، موجب افزایش استرس می شود، خلوت ما را خدشه دار می کند و به طور کلی باعث پایین آمدن کیفیت زندگی می شود. خوشبختانه، در حال حاضر روش های متعددی جهت کاهش انتقال صدا و عایق کاری صوتی ابداع گردیده است. موثرترین روش ها، آن هایی هستند که در زمان ساخت، در داخل دیوارها یا سایر عناصر سازه ای ساختمان به کار گرفته می شوند. سایر موارد، روش هایی هستند که اجرای آنها بسیار ساده بوده، ولی میزان تاثیر آنها نیز به مراتب کمتر است.

ساده ترین روش های عایق کاری صوتی

بستن منافذ ورود و خروج هوا:

هر منفذی که هوا بتواند از آن عبور کند، صدا را هم می تواند انتقال دهد. کلیه منافذ موجود در سقف ها و دیوار ها نظیر اطراف جعبه تقسیم های برق، کانال ها و داکت ها، سیم ها و هرجایی را که شیئی از داخل دیوار یا سقف عبور می کند با بتونه یا فوم پلی اورتان درزگیری نمایید.

جلوگیری از ایجاد “کانال های عبور صدا ” در دیوار ها:

هنگام ساخت بنا های جدید، کلید های برق و دریچه های هوا را در داخل دیوار ها پشت به پشت هم قرار ندهید.

اجتناب از استفاده از مصالح سخت که این گونه مصالح, صوت را به آسانی از یک مکان به مکان دیگر انتقال می دهند.

استفاده از یک لایه انعطاف پذیرنظیر فوم منبسط شونده جهت جدا نمودن لوله ها از غلاف ها یا سوراخ هایی که از آن عبور می کنند.

استفاده از عایق صوتی در دیوار ساختمان های جدید جهت جلوگیری از انتقال صدا بین اتاق های مجاور :

به منظور جلوگیری از انتقال صدای نامطلوب جریان سریع آب به هنگام تخلیه فلاش تانک توالت، لوله های پلاستیکی تخلیه آب را عایق بندی کنید. در صورت امکان، در اینگونه موارد از لوله های چدنی استفاده نمایید و یا اینکه در دیوارها از عایق صوتی دیوار استفاده نمایید.

جدا نمودن تجهیزات صدا دار از محل های استراحت:

استفاده از اطاق های مجزای مجهز به عایق های صوتی می تواند ایده خوبی درطراحی منزل باشد. به کارگیری در های مجهز به عایق بین کلیه فضا ها، به مقدار قابل ملاحظه ای از انتقال صدا در خانه جلوگیری می کند.

استفاده از مصالح جاذب صدا در کف، دیوار و سقف:

عایق های صوتی به مانند موکت می توانند از عبور صدا جلوگیری نمایند. حتی الامکان از بکارگیری کفپوش های سخت، مانند سرامیک، بتن و چوب خودداری نمایید.

“شما می توانید جهت دریافت مشاوره رایگان عایق کاری صوتی با ما در ارتباط باشید! – 09155154196”

 

مواد و سطوح جاذب صدا

بطور کلی سطوح سخت امواج صوتی را منعکس نموده و سطوح نرم آن ها را جذب می کنند.

اکثر افراد با مواد و مصالحی که صدا را جذب می کنند آشنا هستند. در صورتیکه بخواهید انعکاس صدا را در یک اتاق به حداقل برسانید، باید به جای استفاده از چوب، کاشی و سرامیک و لمینیت از مصالح نرمی نظیر سقف های آکوستیک و موکت نرم استفاده نمایید.

امروزه انواع مختلفی از سقف های آکوستیک در بازار وجود دارد. تایل آکوستیک و سقف کاذب عملکرد مناسبی در کاهش انعکاس صدا در اتاق ها دارند.

 

“فروشگاه مجازی اتصالات نصب عایق های صوتی و حرارتی شرکت مهندسی بهران انرژی”


شرکت مهندسی بهران انرژی

 

ارائه دهنده محصولات عایق های حرارتی، صوتی و رطوبتی در سطح کشور و همچنین اتصالات نصب عایق

دارای ثبت اختراع و طرح صنعتی در زمینه عایق های حرارتی

ثبت طرح صنعتی گلمیخ و ابزار آلات اتصال عایق حرارتی

ثبت برند بهفیکس در سطح بین المللی

ثبت اختراع میخ معکوس

جهت کسب اطلاعات بیشتر لطفا با ما در ارتباط باشید:

مدیریت (مهندس صادق مفیدی): 09155154196

فروشگاه: 05137133991

وبسایت: www.behran-energy.com

اینستاگرام: کلیک کنید

تلگرام: کلیک کنید

 

دفتر مرکزی: خراسان رضوی، مشهد، بلوار توس، توس 41، ابتدای منطقه صنعتی نوری

فروشگاه: مشهد، بلوار کلاهدوز، بلوار قاضی طباطبایی، بین قاضی 9 و سه راه کلاهدوز

 

 

  • عنوان مقاله: راهنمای انجام عایق کاری صوتی

 

 

عایق پشم سنگعایق پشم شیشهعایق صوتیمقالات فنی ساختمان

اتصالات نصب عایقانواع عایق حرارتیانواع عایق صوتیبهران انرژیبهفیکسپروژه عایق کاری حرارتیپروژه عایق کاری صوتیپشم شیشه یا پشم سنگتراگسیل دیوار مشترکخرید عایق حرارتیخرید عایق صوتیخرید عایق مشهدراهنمای انجام عایق کاری صوتیعایق الاستومریعایق پشم سنگعایق پشم شیشهعایق حرارتی چیستعایق صوتیعایق کاریعایق کاری استودیوعایق کاری حرارتیعایق کاری دیوار داخلیعایق کاری دیوار میانیعایق کاری سقف نهاییعایق کاری صوتیعایق کاری موتورخانهعایقکاری سقف پیلوتمراحل انجام عایق کاری حرارتیمراحل انجام عایق کاری صوتیمشاوره عایق کاریمهندس صادق مفیدیمیخ معکوسنمایندگی پشم شیشه ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image